+ 86-546-8531366

[email zaštićen]

EN
Sve kategorije

Početna>Oko>Profil kompanije

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd.

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd (skraćenica od Taihua Petro) profesionalni je dobavljač naftne opreme za globalnu naftnu i plinsku industriju. Taihua Petro je posvećen pružanju usluga i proizvoda višeg kvaliteta našim klijentima širom svijeta. Član smo CCOIC-a (Kineska komora za međunarodnu trgovinu) i CCPIT-a (Kineski savjeti za promociju međunarodne trgovine).

Taihua Petrol nalazi se u drugom najvećem kineskom naftnom polju - naftnom polju Shengli, koje je ujedno i najveća proizvodna baza naftne opreme u Kini. Naši glavni proizvodi uključuju komponente i pribor za bušilice, alate za rukovanje, opremu za kontrolu bušotina, žice za bušenje, ribolovne alate, proizvodni materijal, triplex pumpe za blato itd. Svi ovi proizvodi imaju API, GOST certifikat. Također se bavimo kvalitetnim dodacima za bušenje vode, kao što su bušilice za bušotine za vodu, tricone bitovi, kućišta od nehrđajućeg čelika, Johnson sita, DTH čekići i bitovi itd.

Stalnim naporima našeg osoblja, već smo isporučivali svoje proizvode globalnim naftnim kompanijama i izvođačima bušenja na Bliskom Istoku, Sjevernoj Africi, Južnoj Americi, Bliskom Istoku Azije i nekim drugim zemljama. Zahvaljujući našim „profesionalnim uslugama, konkurentnim cijenama, kvalitetnijim proizvodima, brzoj isporuci“ postali smo neki od njihovih dodijeljenih dobavljača i izgradili strateško partnerstvo s njima.

Uzimajući „Fokus na brige klijenata, pružajući najkonkurentnije i najkvalitetnije usluge i proizvode, stvaramo dugoročnu vrijednost za klijente kao misija TAIHUA-e, zalažemo se da budemo vaš najpouzdaniji partner na win-win osnovi!

Isplativost, visoka efikasnost, nisko održavanje i pouzdanost glavne su karakteristike naših zaliha i bez obzira na vaše projekte, bez obzira na vašu lokaciju, možete se pouzdati u naša obećanja o kvalitetu, sigurnosti i performansama!